پرستار روتیشن2024-06-19
بازار کار و درآمد رشته پرستاری کنکورتو دکتر طاهری
به عنوان یک دانشجوی پزشکی، باید به نحوه تعامل کادر درمان با بیماران، ارزیابی هایی که انجام می دهند و چگونه برای درمان بیمار تصمیم میگیرند دقت کنید. این به شما بینش ارزشمندی در مورد نحوه کار با بیماران در آینده می دهد. درواقع کارهای روتین پرستار مثل کمک به بیمارا، کمک به تغذیه و دادن داروهای بیمار، دادن اطلاعات بیمار به پزشک و... از اونجایی که خیلیا فکر میکنن اگه این رشته رو بخونن دیگه مسئولیتی رو دوششون نیس، باید بگیم کاملا در اشتباهن! چون که حتی با یه تزریق اشتباه احتمال داره جون بیمار به خطر بیفته. حالا کجاشو دیدی، کشیکایی که داره واقعا سختن و شاید مجبور باشی کل شب رو نخوابی.
درآمد یه پرستار بستگی به بیمارستانش، ساعت شغلی و موقعیت جغرافیاییش داره. اما درآمد پرستار تو ایران در مقایسه با بقیه ی کشورا کمتره واسه همینه که خیلیا میخوان مهاجرت کنن. با افزایش سطح مدرک تحصیلی ، درجه شغلی پرستار ارتقا می یابد که در حقوق تاثیر گذار است. پرستاری شامل 7 درجه است که بالاترین درجه برای پرستاران مترون که سرپرستار کل پرستاران و ماماهای بیمارستان هستند ، می باشد. برای مترون ها اتاقی جداگانه در بیمارستان اختصاص داده می شود و لباسشان معمولا سرمه ای است.
داوطلبان پس از طی دوره 4 ساله میتوانند مدرک کارشناسی خود را از این رشته به دست آورند. بنابراین به این نکته توجه داشته باشید که پرستاران باید برای فعالیت خود مدرک داشته باشند و این مدرک باید از دانشگاه و مراکز معتبر باشد. برخی از دانشجویان پرستاری پس از فارغالتحصیلی به دنبال تحصیل در کارشناسی ارشد و دکتری هستند. آیا داوطلبان امکان ادامه تحصیل در مقطع ارشد و دکتری را دارند؟ بله داوطلبان میتوانند در ارشد و دکتری این رشته نیز به ادامه تحصیل بپردازند. بنابراین داوطلبان نباید هیچ نگرانی در مورد ادامه تحصیل این رشته محبوب داشته باشند. شما میتوانید در قسمت زیر با تمامی دروس رشته پرستاری در مقطع کارشناسی آشنا شوید.
پرستاری که در اتاق عمل فعالیت میکند به مراقبتهای بعد و قبل از عمل میپردازد. پرستار اتاق عمل به ارتباط بین بیماران و افراد خانواده کمک میکند. قابل ذکر است که برای تمام گرایش های کارشناسی ارشد پرستاری یک مجموعه آزمون برگزار می شود ولی ضریب و اهمیت دروس در هر یک از رشته های امتحانی متفاوت است. تصویر فوق از دفترچه انتخاب رشته کنکور تجربی تهیه شده است و همانطور که مشاهده می کنید ، سه برابر طول مدت تحصیل باید در یکی از مناطق محروم استانی که در آن تحصیل کرده اید ، طرح اجباری را طی کنید. همچنین تو این رشته یه آزمونی هست به اسم لیسانس به پزشکی (فقط با مدرک کارشناسی میشه یعنی اگه ارشدیا دکتری باشی نمیشه فقط کارشناسی!) که باهاش میتونی از پرستاری به پزشکی تغیر رشته بدی. بعضی از درجات نیز خود به چند درچه تقسیم میشوند مثلا سوپروایزر شامل سوپروایزر آموزشی، سوپروایزر بالینی، سوپروایزر کنترل عفونت و ریاست پرستاری است که حقوق و درآمد پرستاری بر اساس آن نیز متفاوت است.
این افراد معمولا فقط در شیفت صبح در بیمارستان حضور دارند و دارای اتاق اختصاصی در بیمارستان نیز هستند. جهت عضویت به عنوان کارفرما در سایت ایران استخدام و درج آگهی استخدام کلیک نمایید. جهت مشاهده اخبار حقوق و دستمزد و مزایا در سایت ایران استخدام کلیک نمایید. پس چی شد؟ حقوق پرستارا به محل خدمتشون، تحصیلات، تخصص و سابقه کارشون بستگی داره و متفاوته. دانشجویان پزشکی باید تا حد امکان در فرایند درمان بیمار مشارکت داشته باشند. بسته به بیمارستان و تخصصی که در آن کار می کنید، ممکن است این فرصت را داشته باشید که شرح حال بیمار را بگیرید، یک معاینه فیزیکی انجام دهید یا حتی در بخشی از فرایند درمان بیمار کمک کنید.
این رشته جزو رشتههایی محسوب میشود که همیشه بازار کار مناسبی دارد. رشته پرستاری یک شغل محبوب و مقدس مابین افراد جامعه است و به همین دلیل پرستاران همیشه آینده کاری مناسبی دارند. رشته پرستاری توسط وزارت بهداشت و درمان کشور و در دانشگاههای علوم پزشکی ارائه میشود. این رشته شامل ۳ مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا است اما در گذشته برخی از مراکز آموزشی مقطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته را هم پذیرش میکردند. در حال حاضر بازار کار و حقوق پرستاری نسبت به سایر رشته های پیراپزشکی خیلی بهتر است و آمار ورود به بازار کار فارغ التحصیلان این رشته بالاست.
اما معمولا حقوق این افراد بخصوص در بیمارستانهای دولتی براساس مصوبه وزارت کار تعیین میشود. سوپروایزر کسی است که علاوه بر داشتن مهارت، مراحل تحصیلی مربوط به شغل خود را نیز طی کرده است. اما در هر حال این رشته هم از نظر واحدهای درسی و هم نوع کار تفاوتهای اساسی با پزشکی دارد. در این مطلب به سوالاتی مانند اینکه رشته پرستاری چند واحد است و آیا قبولی در رشته پرستاری سخت است یا نه و مسائل شغلی مانند نگرانیهای برخی از داوطلبان در خصوص بیکاری در رشته پرستاری توضیح دادهایم. رشته پرستاری پرچالش ترین رشته های علوم تجربی است که نیازمند تخصص، مهارتهای عملی و عاطفی بالا میباشد.
آنها ممکن است ساعات طولانی را به مراقبت و نگهداری از بیماران اختصاص دهند. بنابراین، داوطلبانی که به انتخاب رشته پرستاری میپردازند، باید با این واقعیت آشنا باشند. همچنین، پرستاران باید توانایی مقابله با خواب کم و بیخوابی را داشته باشند، زیرا در محیطهای بیمارستان و اورژانس، زمان کافی برای استراحت وجود ندارد. به عبارت دیگر، محدودیت استراحتی یکی از معایب دیگر این رشته است. در بیمارستان های دولتی و خصوصی، درآمد پرستاری در سال جدید حدودا 10 الی 15 میلیون تومان است.
اغلب افراد اشتباهاً فکر میکنند که این دو رشته یکسان هستند و هیچ تفاوتی ندارند، اما این اعتقاد اشتباه است. فارغالتحصیلان رشته پزشکی با عنوان پزشک شناخته میشوند، در حالی که فارغالتحصیلان رشته پیراپزشکی به عنوان پیراپزشک شناخته میشوند. یک پرستار مسئولیت ارائه حمایتهای جسمانی، روانی و اجتماعی به بیماران را دارد و تمامی فعالیتهای خود را بر اساس این هدف برنامهریزی میکند. این رشته همواره یک بازار کار مناسب داشته و به عنوان یک شغل محبوب و با ارزش در جامعه شناخته میشود، به همین دلیل پرستاران همیشه از یک آینده شغلی مستحکم و مطمئن برخوردارند. و بسیاری از داوطلبان تمایل دارند که در آینده به عنوان پرستار فعالیت کنند. یکی از دلایل اصلی، وجود بازار کار خوب برای فارغالتحصیلان این رشته است که به راحتی میتوانند به شغل مناسبی دست یابند و درآمد بالایی را به دست آورند.
کنترل کردن فشار خون ، دمای بدن ، وضعیت تنفسی و علائم حیاتی و … از وظایف عمومی پرستاران است و هر پرستار بر اساس اینکه مسئول کدام بخش هاست ، باید یک سری وظایف تخصصی را نیز انجام دهد. مثلا بخش مراقب های ویژه با بخش اطفال کارهای تخصصی متفاوتی دارند. این مقطع تو دانشگاه های محدودی ارائه میشه و ممکنه هر سال ارائه نشه و بدون کنکوره. اما باید شرایط لازمشو داشته باشی (شرط حداقل معدل کل دیپلم 15 و شرط سنی حداکثر 25 سال تمام). فارغالتحصیلان این رشته باید توانایی کار در شرایط مختلف، برخورد با بحرانها و ارتقاء مهارتهای ارتباطی را داشته باشند.
البته توجه داشته باشید که قبولی در رشته پرستاری کار راحتی نیست و نیازمند تلاش بسیار است. اما فرد بعد از اتمام تحصیلات خود و گذراندن طرح خدمت و کسب تجربه میتواند پس از مدتی باتوجه به شایستگیهای خود در سمت مترون مشغول بکار شود. بنابراین ارتقای درجه شغلی به تحصیلات، مهارت و تجربه (یا همان سابقه کاری افراد) بستگی دارد. درجات پرستاری به ترتیب بالاترین رتبه عبارتند از مترون، سوپروایزر، هدنرس یا سرپرستار، استف، پرستار روتیشن، بهیار و کمک پرستار. قاعدتا فردی که به عنوان سوپروایزر انتخاب میشود، باید سایر درجات پرستاری را طی کرده باشد. همانطور که مشاهده میکنید مترون مقام بالاتر از سوپروایزر و درواقع بالاترین مقام یا درجه پرستاری است.
بسیاری از پرستاران ممکن است به کار خصوصی مانند پرستاری از کودکان، سالمندان، بیماران با شرایط خاص اقدام کنند یا در مراکز ویژه به درمان و مشاوره مشکلات به خصوصی مانند درمان زخمهای دیابتی بپردازند. این بدان معنی است که هیچ رشتهای تنها مزایا یا تنها معایب ندارد. برای انتخاب رشته پرستاری، دانشجویان گروه تجربی نیازمند کسب اطلاعات کافی درباره این رشته هستند. رشته پرستاری، یکی از رشتههای محبوب در کشور است و مزایای متعددی دارد. فارغالتحصیلان این رشته به راحتی میتوانند شغلی پیدا کرده و در بخشهای مرتبط با پزشکی و درمان فعالیت کنند. رشته پرستاری یکی از رشتههای محبوب در حوزه پیراپزشکی است، اگرچه رشتههای پزشکی و رشتههای پیراپزشکی در یک خانواده قرار دارند، اما تفاوتهای قابل توجهی بین آنها وجود دارد.
در این شرایط سازمان سنجش در دفترچه ثبتنام رشتههای بدون کنکور را به داوطلبان معرفی میکند. تیم محتوای حرف آخر در این مطلب به طور کامل تمامی اطلاعات لازم در مورد رشته پرستاری را در اختیار داوطلبان قرار داده است. داوطلبان قبل از انتخاب این رشته تحصیلی میتوانند این مطلب را مطالعه کنند و با اطمینان بیشتری به سراغ انتخاب این رشته تحصیلی بروند. موسسه حرف آخر برای اینکه داوطلبان گروه تجربی به راحتی در رشته پرستاری قبول شوند دورههایی را در اختیار داوطلبان قرار میدهد. دورههای موسسه حرف آخر به طور کامل و جامع تمامی مفاهیم دروس تخصصی را به داوطلبان آموزش میدهند. این بدین معنی است که داوطلبان گروه تجربی با تهیه دورههای آموزشی موسسه حرف آخر نیازی به مطالعه دورهها و کتابهای دیگر ندارند.
دریافت اطلاعات بیمار و تحویل به پزشک ، کمک به بیمار ، فراهم کردن غذا و داروی بیمار از وظایف پرستار روتیشن است. البته درجات دیگر پرستاری مثل کمک پرستاری و بهیار که تحصیلات دانشگاهی ندارند ، اموری مانند نظافت بیمار ، تعویض لباس بیمار و … بر عهده آن هاست. در رشته پرستاری همانند رشته های اتاق عمل و هوشبری امکان تاسیس مطب شخصی وجود ندارد و فقط می تواند در بیمارستان ها و مراکز درمانی فعالیت کند. مترونها میتوانند در سازمانهای دولتی که نیاز به پرستار دارند مشغول بکار شوند. البته همانطور که گفتیم دو نوع سوپروایز وجود دارد؛ سوپروایزر بالینی و سوپروایزر آموزی. سوپروایزر آموزی وظیفه آموزش پرستاران و بالابردن اطلاعات آنان را برعهده دارد و از طریق فعالیتهای آموزشی خود، حسن اجرا و کیفیت خدمات پرستاری در محل کار خود را بالا میبرد.
تاریخ های مهم، اطلاعات بیمار و کارهای روزانه را پیگیری کنید تا مطمئن شوید که چیزی را فراموش نکردید. این به شما کمک می کند حجم کاری خود را مدیریت کنید و استرس را کاهش دهید. تو این رشته چه تو بحث استخدام چه هیئت علمی بحث مهارت کاری و ارتباط با بیمار خیلی مطرحه. پس از وقتی که وارد این رشته میشی بیشتر رو مهارت ها و ارتباطت با مددجو ها کار کن. بعد از ارشد اگه باز بخوای ادامه تحصیل بدی و وارد مقطع دکتری بشی (که این مقطع هم حدودا بین ۴ تا ۶ ساله) باید آزمون دکتری بدی.
پرستاری به صورت عام، مراقبت کردن از بیمار یا افراد نیازمندی است که خودشان از عهده انجام کارهایشان بر نمیآیند. اما پرستاری به عنوان یک رشته و شغل آکادمیک و حرفهای، فراتر از اینها است. در دنیای پیشرفته و تکنولوژیک امروز، پرستار فردی است که اصول علمی و مهارتهای حرفهای مراقبت، درمان و آموزش بیماران را آموزش دیده باشد و از انواع مهارتهای فردی برای کار در محیط درمانی برخوردار باشد. مطالب مربوط به معرفی سایر رشته های تجربی و بازار کار رشته های مختلف را می توانید از سایت pasokhbama.com مطالعه کنید و برای دریافت اطلاعات بیشتر با مشاوران ما تماس بگیرید. جهت عضویت به عنوان کارفرما و درج آگهی استخدام در سایت ایران استخدام کلیک نمایید.
اگر چه درآمد پرستاری کم تر از رشته های پزشکی است ، اما بازار کار مناسب آن باعث شده است که بسیاری از داوطلبان کنکور تجربی به سمت این رشته بیایند. شاید برای بسیاری از داوطلبان این سوال پیش آید که مدارک مورد نیاز برای مهاجرت در رشته پرستاری چیست؟ اولین مدرکی که داوطلبان باید به آن دسترسی داشته باشند، مدرک معتبر و دانشگاهی رشته پرستاری است. هر کشوری شرایط و قوانین مخصوص خود را برای مهاجرین دارد، بنابراین فارغالتحصیلان باید به سایتهای مخصوص هر کشوری مراجعه کنند تا از قوانین باخبر شوند. پرستاران در کنار مدرک معتبر پرستاری باید مدرک زبان، مدارک شناسایی، ترجمه نمرات و … را به همراه داشته باشند. میزان دستمزد پرستاران با توجه به سابقه کار، سطح تحصیلات، نوع شغل و عوامل دیگر میتواند متفاوت باشد. کشورهایی مانند استرالیا، نروژ، آلمان، کانادا، سوئیس، ایرلند و … بهترین کشورها برای مهاجرت پرستاران محسوب میشوند.
پرستاران باید بتوانند کم خوابی و بی خوابی را رعایت کنند، زیرا در محیطهای بیمارستان و اورژانس فرصت کمی برای استراحت وجود دارد. رشته پرستاری یک رشته محبوب و پرطرفدار در ایران و اکثر کشورهای جهان است. برخی از فارغالتحصیلان رشته پرستاری پس از پایان تحصیل خود به دنبال مهاجرت هستند. آیا مهاجرت برای رشته پرستاری پس از فارغالتحصیلی امکانپذیر است؟ بله فارغالتحصیلان رشته پرستاری به راحتی میتوانند برای مهاجرت اقدام کنند. این بدین معنی است که داوطلبان برای مهاجرت کاری با مشکلی روبهرو نمیشوند، زیرا نیاز به پرستاری و پرستاران در تمامی نقاط جهان روز به روز در حال افزایش است.
پرستار های روتیشن ، همان پرستاران معمولی بیمارستان ها هستند و وظایفی همچون دریافت اطلاعات بیمار و تحویل به پزشک ، کمک به بیمار ، فراهم کردن غذا و داروی بیمار بر عهده این دسته از پرستاران است. توجه داشته باشید که پرستاری دارای 12 سال طرح تعهد خدمت است و حداقل باید نیمی از طرح را بگذرانید تا بتوانید ادامه تحصیل دهید. بسیاری از پرستاران مراقبتهایی را در محدوده دستور پزشکان ارائه میکنند و این نقش سنتی، تصویر عمومی پرستاران را به عنوان ارائهدهندگان مراقبت شکل داده است. پرستاران با همکاری مشترک با پزشکان، درمانگران، بیمار، خانواده بیمار و سایر اعضای تیم که بر درمان بیماری برای بهبود کیفیت زندگی تمرکز دارد، یک برنامه مراقبتی را برنامهریزی و اجرا میکنند. پرستاران، مشکلات سلامتی را تشخیص داده و داروهای صحیح و سایر درمانها را، بسته به مقررات دولتی خاص، تجویز میکنند. همچنین پرستاران ممکن است به هماهنگ کردن مراقبت از بیمار که توسط سایر اعضای یک تیم مراقبت بهداشتی چند رشتهای مانند درمانگران، پزشکان و متخصصان تغذیه انجام میشود، کمک کنند.
یکی از موارد مهم برای آشنایی با رشته پرستاری، تحصیل در این حوزه و شرایط شغلی آن است. رشته پرستاری یکی از رشتههایی است که دارای طرح اجباری می باشد. بنابراین فارغالتحصیلان رشته پرستاری نیز موظف به طی کردن طرح اجباری (در گروه علوم تجربی، 11 رشته وجود دارد که برای آنها طرح اجباری اعمال میشود، و رشته پرستاری نیز از جمله این رشتهها است.) برای مدت دو سال میباشند. لازم به ذکر است که افرادی که این طرح را انجام میدهند، در طول این دوره حقوق دریافت میکنند. 11 رشته در گروه علوم تجربی وجود دارند که داوطلبان باید برای آنها طرح اجباری سپری کنند. اما طرح اجباری چیست؟ فارغالتحصیلان 11 رشته گروه تجربی پس از اتمام رشته تحصیلی خود باید 2 سال در مناطق محروم فعالیت کنند.
همان طور که میدانید کنکور سال 1402 در مقایسه با کنکور سالهای اخیر با تفاوتهای زیادی روبهرو شده است. یکی از این تفاوتها که تاثیر بسیار مهمی بر روی رتبه نهایی داوطلبان دارد، حذف دروس عمومی از کنکور سراسری است. این بدین معنی است که داوطلبان در کنکور تجربی دیگر به سوالات دروس عمومی پاسخ نمیدهند. بنابراین تنها دروسی که داوطلبان به سوالات آن در کنکور سراسری پاسخ میدهند، دروس تخصصی هستند. داوطلبان گروه تجربی برای قبولی در رشتههای تجربی و رشته پرستاری باید به سوالات دروس تخصصی زمین شناسی، زیست شناسی، فیزیک، شیمی و ریاضی پاسخ دهند. اضافه کاری بر اساس حق شیفت محاسبه میشود و بر همین اساس حقوق رشته پرستاری نیز قابل افزایش است.
پرستاران در کنار پزشکان در بیمارستانها فعالیت میکنند و وظایف زیادی به عهده دارند. رشته پرستاری یکی از رشتههای محبوب پیراپزشکی است که طرفداران بسیار زیادی مابین داوطلبان گروه تجربی دارد. رشته پرستاری در مقطع کارشناسی طول دوره تحصیلی 4 ساله دارد و رشته ای مستقل از شاخه های پزشکی می باشد. این مطلب را تهیه کرده ایم تا بدانیم وظایف کارشناس پرستاری چیست و چه میزان درآمدی دارد. همچنین با مطالعه این مطلب از سرفصل دروس رشته پرستاری و شرایط ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر ، آشنا می شوید. بازار کار مناسب رشته پرستاری تنها مزیت انتخاب این رشته پیراپزشکی نیست.
سوپروایزرها نیز معاونان مترونها محسوب میشوند که در نبود مترون میتوانند بهعنوان جانشین او کارهای لازم را انجام دهند. برای درج آگهی استخدام در سایت ایران استخدام میتوانید به عنوان کارفرما در این سایت ثبت نام کرده و آگهی موردنظر خود مانند استخدام مترون بیمارستان را درج کنید. گذشته از این ممکن است حقوق سوپروایزر بیمارستانهای دولتی و خصوصی نیز باهمدیگر متفاوت باشد. به طور کلی حقوق پرستاران بیمارستان میلاد (اعم از مترون، سوپروایزر و…) که یک بیمارستان دولتی بزرگ با حجم کاری بالا محسوب میشود با بسیاری از بیمارستانهای دولتی متفاوت است. البته متفاوت بودن حقوق سوپروایزرها یا پرستاران شامل اکثر بیمارستانها میشود. پرستاران به صورت مستقیم با بیماران در ارتباط هستند و این ارتباط مستقیم با بیماران سختیهای زیادی را برای پرستاران به همراه دارد.
پرستار مدرسه وظیفه پشتیبانی پزشکی، آموزش و درمان را در یک مدرسه به عهده دارد. پرستار خانواده مسئولیت مراقبتهای یک خانواده را به عهده دارد و فعالیتهای خود را به عنوان تیم مراقبتهای بهداشتی انجام میدهد. دانش آموختگان پرستاری بایستی از صحت کامل جسمی، روحی و روانی بهره مند باشند. آنها باید اشخاص منظم و صبور باشند تا بتوانند دانش م مهارت خود را در ارتباط با شخص بیمار پیاده کنند. این افردا با بدست آوردن توانمندی های حرفه ای و برخورداری از علم و دانش روز، خدمات مورد نظر محافظتی، بهداشتی و توانبخشی را برای فراهم سازی و حفظ و پیشرفت سطح سلامت جامعه عرضه می کنند.
این بدان معنی است که پرستاران در مواقع بحرانی و تحت فشار باید بهترین عملکرد خود را ارائه دهند، زیرا سلامت و جان بیماران در دست پرستاران است. هیچ گونه خطا و اشتباهی در این شرایط مجاز نیست، زیرا بعضی خطاها میتوانند منجر به آسیب جسمی بیماران شوند. در حالی که در قسمت قبل به مزایای رشته پرستاری پرداختیم، حال نیز نیاز است به معایب این رشته تحصیلی پرداخته شود. همانند هر رشته دیگری، رشته پرستاری نیز دارای معایب خود است و افرادی که به انتخاب این رشته تحصیلی میپردازند، باید با دقت و اطلاع کافی این تصمیم را بگیرند. هر سال، شورای عالی کار، جدولی را برای تعیین حقوق و دستمزد مشمولان کار در رشته های پزشکی و پیراپزشکی منتشر میکند.
آنها معتقدند حقوق و درآمد آنها متناسب با کار و زحمت آنها نیست و تنها چیزی که آنها را در این شغل نگه داشته است علاقه آنهاست. با توجه به این موضوع مهم است که قبل از ورد به رشته پرستاری و رسیدن به رتبه سوپروایزری، این مسائل را با خود مرور کنید، سپس وارد این شغل شوید. اگر موضوع حقوق و درآمد برایتان مهمتر از علاقه است، بد نیست با یک مشاوره تحصیلی صحبت کنید، سپس وارد این رشته شوید. اما اگر موضوع علاقه به پرستاری برایتان در اولویت است؛ میتوانید با انتخاب رشته پرستاری و طی کردن مراحل مختلف به یک سوپروایزر موفق تبدیل شوید. اگر میخواهید به عنوان سوپروایزر استخدام شوید علاوه بر مراحلی که برای تبدیل شدن به سوپروایزری به آنها اشاره کردیم، میتوانید آگهیهای استخدام را در سایت کاریابی ایران استخدام پیگیری کنید.
بدون شک دانشجویانی که از این رشته فارغالتحصیل میشوند به راحتی میتوانند وارد بازار کار شوند. دانشجویانی که از این رشته فارغالتحصیل میشوند در بیمارستانها، درمانگاهها، مراکز درمانی و … میتوانند فعالیت کنند. در حالت کلی میتوان به راحتی گفت بازار کار رشته پرستاری بسیار مناسب است و فارغالتحصیلان این رشته درآمد بالایی خواهند داشت. پرستاری را می توان جزو مشاغل سخت حساب کرد و علاقه مندی به کار در محیط بیمارستان و توانمندی برخورد با بیماران مختلف ، شرط اصلی موفقیت در بازار کار پرستاری است. پس از شرکت در کنکور سراسری و پذیرش در رشته پرستاری شما باید حداکثر تا 5 سال تحصیلی تمام واحدهای درسی را طی کنید و مدرک فارغ التحصیلی تحت عنوان مدرک کارشناسی یا لیسانس را دریافت نمایید.
از این رو فرق سوپروایزر و مترون در وهله اول مربوط به رتبه و مقام آنها و در وهله دوم مربوط به وظایف آنها است. این موضوع در مورد فرق سوپروایزر و سرپرستار یا استف و پرستار روتیشن نیز صادق است. داوطلبان و دانشآموزان قبل از هر تصمیم و انتخابی باید اطلاعات زیادی در مورد رشته تحصیلی خود داشته باشند. یکی از نکاتی که داوطلبان باید توجه زیادی به آن داشته باشند در مورد شرایط تحصیل در رشته پرستاری بدون کنکور است. بسیاری از داوطلبان با تصور اینکه رشته پرستاری بدون کنکور برگزار میشود اقدام به ثبتنام در سایتهای مختلف کرده و هزینههای زیادی را برای ثبتنام پرداخت میکنند.
در سایت ایران استخدام جدیدترین اخبار مربوط به استخدام سوپروایزر مانند اخبار استخدام سوپروایزر پرستاری امروز یا روزهای گذشته را مشاهده کنید. ایران استخدام تمام اخبار استخدامی را به صورت روزانه منتشر میکند. فارغالتحصیلان این رشته در مدت زمان چهار سال تحصیل خود میتوانند مدرک کارشناسی را دریافت کنند و به فعالیت خود بپردازند. برخلاف برخی رشتههای دیگر که نیازمند زمان بیشتری برای شروع فعالیت هستند، پرستاران نیازی به صبر طولانی برای شروع فعالیت ندارند. داوطلبان رشته پرستاری بدون کنکور باید حداکثر ۲۵ سال تمام را داشته باشند.
اساتیدی مانند عبدالرضا منتظری، مهران قاسمی، پیمان کامیار، علی سلوکی، محمد همدانی و … در این موسسه مشغول به فعالیت هستند و با روشهای خاص و ابتکاری خود دروس مختلف را به داوطلبان آموزش میدهند. داوطلبانی که به دنبال قبولی در رشته پرستاری هستند میتوانند دورههای تجربی حرف آخر را استفاده کنند و بهترین رتبه را در کنکور سراسری به دست آورند. رشته پرستاری یکی از دشوارترین رشتههای تحصیلی در دانشگاه است که داوطلبان را با دردسرها و چالشهای زیادی روبهرو میکند. فارغالتحصیلان این رشته پس از اتمام تحصیل خود میتوانند مشغول به فعالیت شوند. این بدین معنی است که هر پرستاری با توجه سطح تحصیلات و تجربه خود در محیط بیمارستان مشغول به یک فعالیت خاص میشود.
حرفه ای گرایی برای ایجاد اعتماد با بیماران و کادر درمان و برای ایجاد الگوی خوبی برای سایر دانشجویان پزشکی مهم است. شهریه پرستاری دانشگاه آزاد برای هر ترم تحصیلی حدود 10 الی 12 میلیون تومان و در دانشگاه پردیس خودگردان نیز برای هر ترم تحصیلی حدود 14 الی 16 میلیون تومان است. میزان حقوق پرستار از 10 الی 15 میلیون تومان متغیره که این برای ساده تریناشه. پرستاری تو دوره ی کارشناسی ۱۳۰ واحده و ۸ ترمه که تو ۴ سال میخونی و بعدش وارد طرح میشی که ۲ ساله. اگه میخوای زود استخدام بشی و شغل و حقوقت تضمین شده باشه پرستاری یکی از همین رشته هاس که هیچوقت بیکار نمیمونی مگر اینکه خودت بخوای.
داوطلبان برای قبولی در رشتههای پیراپزشکی به صورت مداوم دروس تخصصی را مطالعه میکنند تا بهترین درصدها و رتبه را در کنکور سراسری به دست آورند. همان طور که میدانید در حال حاضر برخی از رشتههای دانشگاهی بدون کنکور در اختیار داوطلبان گروه تجربی قرار میگیرند. همین موضوع موجب میشود که داوطلبان علاقمند به رشته پرستاری نیز سوالاتی در این مورد داشته باشند. آیا رشته پرستاری بدون کنکور در اختیار داوطلبان قرار میگیرد؟ آیا تحصیل در رشته پرستاری بدون کنکور امکانپذیر است؟ جواب این سوال بستگی به رشتههای بدون کنکور دانشگاه سراسری دارد. گاهی اوقات سازمان سنجش برخی از رشتههای پیراپزشکی را بدون کنکور در اختیار داوطلبان قرار میدهد. اما این بدین معنی نیست که داوطلبان همیشه به این رشتهها بدون کنکور دسترسی خواهند داشت.
این سایت